Antena 3 CNN Actualitate Inedit Semnul cu care o fetiță s-a născut pe corp, în luna iubirii. Medicii au rămas uluiți: "Au crezut că se va estompa, dar nu a dispărut"

Semnul cu care o fetiță s-a născut pe corp, în luna iubirii. Medicii au rămas uluiți: "Au crezut că se va estompa, dar nu a dispărut"

O fetiță care s-a născut cu un semn distinct pe corp i-a uimit pe părinții ei, dar și pe medici, mai ales când au făcut legătura cu faptul că micuța a apărut pe lume în luna februarie.

Semnul cu care o fetiță s-a născut pe corp, în luna iubirii. Medicii au rămas uluiți: "Au crezut că se va estompa, dar nu a dispărut"
Sursa foto: Caters News Agency
de Ioana Mircea    |    13 Feb 2023   •   17:00

Jorgia s-a născut pe 22 februarie anul trecut, în Marea Britanie, cu o inimă roșie perfectă pe abdomen. Una dintre asistentele care au fost prezente la naștere a mărturisit că toată lumea a fost uimită de semnul cu care s-a născut Jorgia pe corp.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Semnul de naștere în formă de inimă se află pe burtica Jorgiei și până și moașelor nu le venea să creadă când l-au văzut. Știam că avem o fată. Și medicul pediatru a fost uimit când a observat semnul roșu de pe burtica minusculă a Jorgiei", a povestit femeia.

Citește și: Bebeluş de două luni, scos în viaţă după 128 de ore petrecute sub o clădire prăbuşită la cutremur, în Turcia

Medicii i-au spus mamei în vârstă de 37 de ani, Jayne, și partenerului ei Joe, că probabil semnul va dispărea odată cu vârsta, însă acesta a crescut proporțional cu fetița și rămâne clar vizibil înainte de prima ei aniversare care va avea loc săptămâna viitoare.

 „Medicii au crezut că se va estompa, dar nu a dispărut sau s-a estompat. Toți cei care o întâlnesc îl iubesc și vor mereu să îl vadă. Ea este cunoscută drept fetița cu inima perfectă de dragoste și suntem recunoscători că nu există preocupări medicale în acest sens. Acum, la aproape un an, Jorgia a început să-și observe semnul de naștere unic și este destul de fascinată de el" a spus mama fetiței, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close