Antena 3 CNN Externe Bebeluş de două luni, scos în viaţă după 128 de ore petrecute sub o clădire prăbuşită la cutremur, în Turcia

Bebeluş de două luni, scos în viaţă după 128 de ore petrecute sub o clădire prăbuşită la cutremur, în Turcia

Un bebeluş în vârstă de numai două luni a supravieţuit timp de 128 de ore sub o clădire prăbuşită la cutremur, în Turcia.

Bebeluş de două luni, scos în viaţă după 128 de ore petrecute sub o clădire prăbuşită la cutremur, în Turcia
Sursa foto: Twitter | Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    12 Feb 2023   •   21:45

Salvatorii au reuşit să îl scoată de sub dărâmături, în provincia Hatay din Turcia, pe bebeluşul în vârstă de numai două luni, după 128 de ore pe care copilul le-a petrecut sub clădirea prăbuşită.

Zeci de salvatori au participat la acţiunea de salvare, iar momentul în care bebeluşul a fost scos şi predat echipei medicale a fost aplaudat de sutele de oameni aflaţi în zonă.

Momentul a fost filmat şi postat pe reţelele sociale, acolo unde a devenit, în scurt timp, viral.

Sute de mii de oameni din întreaga lume au fost impresionaţi de povestea copilului care a supravieţuit o perioadă atât de lungă sub tonele de moloz.

Citeşte şi: O actriţă din telenovela "Mă numesc Zuleyha" şi fiica ei au murit împreună în cutremurul din Turcia

După ce a fost salvat, copilul a fost dus la spital, acolo unde medicii l-au spălat, i-au oferit primele îngrijiri medicale şi i-au făcut analize pentru a se asigura că este sănătos.

Potrivit ultimelor date obţinute de CNN, bilanţul cutremurelor catastrofale din Turcia şi Siria a ajuns la 33.181 de morţi. 

Numărul morţilor din Turcia a ajuns la 29.605, potrivit Centrului pentru Situaţii de Urgenţă din Turcia.

În Siria, numărul total al morţilor a ajuns la 3.576, inclusiv 2.168 de morţi din zona controlată de rebeli şi 1.408 morţi în zonele controlate de guvernul sirian.

×
Subiecte în articol: Cutremur în Turcia şi Siria
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close