Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a dorit soția perfectă și a operat-o timp de 15 ani. Cum arată femeia după un șir nesfârșit de intervenții - VIDEO

Și-a dorit soția perfectă și a operat-o timp de 15 ani. Cum arată femeia după un șir nesfârșit de intervenții - VIDEO

Și-a dorit soția perfectă și nu s-a oprit până nu a „obținut-o”.

Și-a dorit soția perfectă și a operat-o timp de 15 ani. Cum arată femeia după un șir nesfârșit de intervenții - VIDEO
Sursa foto: Foto: Philip Craft
28 Ian 2020   •   00:54

Un chirurg plastician din Miami şi-a operat timp de 15 ani soția și spune că a reușit în sfârșit să o aducă aproape de perfecțiune.

Philip Craft, în vârstă de 50 de ani, spune că Anna, 46 de ani, a fost un model și pentru clientele care i-au trecut pragul clinicii. 

În cei 23 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul şi chipul soţiei sale, intervenind în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgicală, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumuseţare non-invazive, precum implant mamar, liposucţie, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi, scrie Daily Mail.

„Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze“, a declarat Anna.

„Le spun mereu pacientelor: dacă vreţi să vă convingeţi cât sunt de bun în meseria mea, uitaţi-vă la soţia mea. Anna este, cât e omeneşte posibil, aproape de perfecţiune“, a spus şi medicul Phillip Craft. „După intervenţiile mele chirurgicale asupra corpului ei, cred că este mai frumoasă ca niciodată acum decât atunci când am cunoscut-o, la 22 de ani“, a mai spus chirurgul.

   

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close