Antena 3 CNN Actualitate Inedit Șocul uriaș avut de un bărbat care a făcut un test de paternitate. Al cui era de fapt copilul

Șocul uriaș avut de un bărbat care a făcut un test de paternitate. Al cui era de fapt copilul

Șocul uriaș avut de un bărbat care a făcut un test de paternitate. Al cui era de fapt copilul
27 Oct 2015   •   19:30

Un bărbat din SUA nu a trecut testul de paternitate la care s-a supus, după ce medicii au dezvăluit că fratele lui geamăn, care a murit în pantece, este de fapt tatăl biologic al copilului. Asta pentru că bărbatul a absorit ADN-ul fratelui său.

Cazul bărbatului de 34 de ani este primul de acest fel din lume, scrie The Independent. Aproximativ una din opt sarcini este la început sarcină multiplă, sunt de părere medicii. Atunci când un făt nu supraviețuiește, celulele acestuia pot fi absorbite de un geamăn.

Bărbatul din Washington, SUA, a făcut un test de paternitate după ce grupa sanguină a copilului nu corespundea cu a lui, dar nici cu cea a partenerei lui. Cum cei doi au conceput prin fertilizare in vitro, s-au temut că mostrele de spermă au fost încurcate.

După ce testul de paternitate a scos la iveală că bărbatul de 34 de ani nu este tatăl, cei doi au făcut un test genetic, care a demonstrat fără urmă de îndoială că bărbatul este de fapt unchiul băiatului venit pe lume.

×
Subiecte în articol: sarcina SUA Washington fertilizare in vitro
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close