Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”Nu poți parca acolo, amice”. Ce a păţit şoferul unui BMW după ce şi-a lăsat maşina pe plajă

”Nu poți parca acolo, amice”. Ce a păţit şoferul unui BMW după ce şi-a lăsat maşina pe plajă

Un şofer care a parcat pe plajă a avut parte de o surpriză neplăcută.

”Nu poți parca acolo, amice”. Ce a păţit şoferul unui BMW după ce şi-a lăsat maşina pe plajă
Sursa foto: mirror.co.uk
de Alexandra Axinia    |    29 Mai 2023   •   14:04

Un șofer și-a parcat BMW-ul decapotabil pe o plajă din Marea Britanie a rămas fără el. Mare i-a fost mirarea șoferului care și-a găsit mașina în mare.

Autovehiculul a fost de valuri și purtat spre larg. 

Conform Mirror.co.uk, incidentul a avut loc pe plaja Trevaunance din St Agnes, Cornwall, Marea Britanie, duminică, 28 mai.

Mașina, un model estimat la 100.000 de lire sterline, a fost dusă la o distanță considerabilă de țărm. 

Citește și: Un român crezut mort trăia în Italia, iar familia îi făcea slujbe de pomenire în ţară. Fiica sa l-a descoperit pe Facebook

Coastguard Search & Rescue Team a reușit în cele din urmă să o scoată din mare - la aproape două ore după ce au fost chemați. Garda de coastă a fost apoi chemată pentru a inspecta autovehiculul pentru a verifica dacă se afla cineva înăuntru. 

Echipa de căutare a scris pe pagina sa de Facebook: „Am rămas la fața locului în timp ce s-au făcut eforturi de recuperare și vehiculul a fost în cele din urmă îndepărtat”.

Postarea a atras comentarii diverse de la oameni, iar marea majoritate au susținut că șoferul „ar trebui să fie amendat”, alții s-au amuzat și au scris: ”Nu poți parca acolo, amice”. 

×
Subiecte în articol: masina parcata plaja
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close