Antena 3 CNN Actualitate Inedit Spectacol impresionant de acrobație în Masivul Piatra Secuiului: Un bărbat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime

Spectacol impresionant de acrobație în Masivul Piatra Secuiului: Un bărbat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime

Un acrobat a mers pe sârmă între două stânci, la Piatra Secuiului din Rimetea, parcurgând distanța dintre două stânci pe o sfoară îngustă.

Spectacol impresionant de acrobație în Masivul Piatra Secuiului: Un bărbat a mers pe sfoară între două stânci, la sute de metri înălțime
Sursa foto: Monitorul de Cluj
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2023   •   23:45

În ziua de 1 Mai, acrobatul a fost filmat în timp ce efectua acest spectacol impresionant, demonstrând pricepere și control înalt.

Deși s-a dezechilibrat de câteva ori, bărbatul, un profesionist în domeniu, a reușit să străbată sfoara suspendată la sute de metri altitudine, între cele două stânci.

Este important de menționat că acrobatul era echipat cu o coardă de siguranță, asigurând astfel faptul că viața sa nu a fost pusă în pericol.

Masivul Piatra Secuiului se află în apropierea localității Rimetea (cunoscută și sub numele de Torockó în limba maghiară), în județul Alba, în apropiere de Aiud.

Citește șiO artistă de circ s-a zdrobit de sol sub ochii soțului ei, în timpul unui spectacol acrobatic neautorizat petrecut în China

Deși înălțimea sa este de doar 1.128 de metri, nu este ușor de escaladat, având o diferență de nivel de aproximativ 600 de metri.

×
Subiecte în articol: Piatra Secuiului Rimeta
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close