Antena 3 CNN Actualitate Inedit Timp de 12 ani a ținut un secret cumplit. Într-o zi a citit un mesaj și a izbucnit în lacrimi. „Aș vrea să pot să spun adevărul”

Timp de 12 ani a ținut un secret cumplit. Într-o zi a citit un mesaj și a izbucnit în lacrimi. „Aș vrea să pot să spun adevărul”

Timp de 12 ani a ținut un secret cumplit. Într-o zi a citit un mesaj și a izbucnit în lacrimi. „Aș vrea să pot să spun adevărul”
Sursa foto: Foto: Pexels.com
21 Feb 2019   •   12:51

Timp de 12 ani a ținut un secret cumplit. Într-o zi a citit un mesaj și a izbucnit în lacrimi. 

Tânăra de 27 de ani a postat un mesaj pe Reddit în care cere sfatul utilizatorilor. 

„Am văzut postarea copilului de 14 ani, care voia ca mama lui să-l iubească și mi-a topit inima. De fapt m-a făcut să scriu asta. Sunt într-o situație similară. Am avut-o pe fiica mea când aveam 15 ani. Am fost agresată sexual și am decis să păstrez copilul. Părinții mei au considerat că ar fi mai bine dacă va fi crescută ca și sora mea mai mică decât ca fiica mea. Au vrut să mă duc la colegiu și să iau o diplomă.

După ani de terapie și muncă grea, am un job decent deși încă îmi e frică să mă întâlnesc cu cineva. 

Părinții mei au murit într-un accident și am custodia ei totală. O iubesc mult, dar ea crede că sunt sora ei. Mă ucide când mă cheamă sora. Simt că am pierdut mult. Aș vrea să-i spun. Dar prietena mea crede că doar ar complica lucrurile și că ea nu ar face fațp unei astfel de informații sensibile la vârsta asta. Ce să fac?”, a scris femeia. 

 

 

×
Subiecte în articol: secret mesaj
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close