Antena 3 CNN Actualitate Inedit Voiau să se căsătorească, dar le era ruşine de cum arătau. La nuntă, toată lumea a fost uluită

Voiau să se căsătorească, dar le era ruşine de cum arătau. La nuntă, toată lumea a fost uluită

Voiau să se căsătorească, dar le era ruşine de cum arătau. La nuntă, toată lumea a fost uluită
14 Aug 2017   •   18:11

După ce te logodeşti, planificarea nunţii devine o chestiune care ocupă aproape tot timpul şi nu se termină decât abia după ziua cea mare. Însă indiferent ce program artistic se pregăteşte pentru nuntă, sau ce mâncare e aleasă pentru cei 150 de invitaţi, fiecare are un ţel comun: să mai slăbească puţin înainte de a spune "Da".

Cuplul din imagine a luat ideea asta mult mai în serios.

Matt şi Brandy erau cândva un cuplu normal. Într-o zi, tânărul bucătar de 23 de ani s-a pus în genunchi şi i-a schimbat viaţa lui Brandy pentru totdeauna. Cei doi şi-au promis să slăbească pentru a avea fotografia perfectă la nuntă şi au început astfel un adevărat maraton al dietelor.

Iar rezultatele au fost incredibile. Combinat, cei doi au slăbit 60 de kilograme, dintre care 42 au fost în contul lui Matt.

Conform cuplului fericit, secretul a fost o simplă schimbare a obiceiurilor alimentare şi o conştientizare a faptului că excesul dăunează greutăţii.

 

×
Subiecte în articol: nunta dieta slabit
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close