Antena 3 CNN Actualitate Informaţii în exclusivitate legate de falsul medic italian

Informaţii în exclusivitate legate de falsul medic italian

Informaţii în exclusivitate legate de falsul medic italian
de S.T.    |    08 Feb 2019   •   08:26

Informaţii în exclusivitate legate de falsul medic italian au fost prezentate la Antena 3. Postul nostru de televiziune a intrat în posesia unor documente care arată faptul că Matteo Politi a fost încarcerat într-un penitenciar din Londra.

Unul dintre documente, emis în iunie 2017, arată că Politi a fost deținut în închisoarea WORMWOOD SCRUBS din capitala Marii Britanii.

În document nu este precizat motivul pentru care italianul a fost încarcerat şi, de asemenea, nici perioada în care a fost ţinut în detenţie.

În plus, în 2011 Politi a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare în Italia pentru că a profesat meseria de medic fără drept.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru chirurgul fals italian, acesta fiind acuzat de trei infracţiuni, înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România

Citește și: Dosar penal in rem în cazul escrocului italian, care a operat în mai multe spitale din România

Un medic fals italian a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din București. Bărbatul, devenit doctor fără să facă măcar liceu şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

 

×
Subiecte în articol: inchisoare doctor medic matteo politi
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close