Antena 3 CNN Actualitate Social Un escroc italian a operat în România, de zeci de ori, fără studii în medicină. ”Nu știa să-și pună mănușile!” - Cum a fost posibil acest lucru

Un escroc italian a operat în România, de zeci de ori, fără studii în medicină. ”Nu știa să-și pună mănușile!” - Cum a fost posibil acest lucru

Un escroc italian a operat în România, de zeci de ori, fără studii în medicină. ”Nu știa să-și pună mănușile!” - Cum a fost posibil acest lucru
Sursa foto: Foto: Matty Mode/ Facebook
05 Feb 2019   •   10:37

Un medic fals italian a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din București. Bărbatul, devenit doctor fără să facă măcar liceu şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

Unele dintre cele mai importante spitale din România, cu cifre de afaceri uriașe, ”beneficiază” de serviciile unui ”reputat” medic de chirurgie plastică, italianul Matteo Politi. În realitate, omul este un hoț de identitate, care nu știe nici cum se intră corect într-o sală de operații, dar dispune de o patalama oficială din partea Direcției de Sănătate Publică a Ministerului Sănătății.

Matthew Mode se numește, de fapt, Matteo Politi, un italian din Veneția, cu doar opt clase absolvite, a cărui ultimă meserie documentată este aceea de valet de parcare!!! Deși nu are nici măcar examenul de Bacalaureat luat, ”Politi”, care a profitate de faptul că poartă același nume ca cel al reputatului chirurg, Luigi Vincenzo Politi, operează, de ceva vreme, în București. 

Cum i-a eliberat Direcția de Sănătate Publică un document, pe baza unei diplome false? 
De un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la cinci clinici din București și operează zeci de oameni. 

Libertatea spune azi povestea incredibilă a felului în care superficialitatea, incompetența și posibile aranjamente și-au dat mâna, lăsându-i pe pacienți în fața bisturiului acestui escroc. 

Ministerul Sănătății, DSP și clinicile private continuă să păstreze tăcerea în fața unei înșelătorii epice. 

Materialul integral, pe libertatea.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: medicina studii România chirurg
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close