Antena 3 CNN Actualitate INSPECŢIE la spitalul judeţean Bacău: "Copilul nu era legat. Şi mama lui este internată în spital"

INSPECŢIE la spitalul judeţean Bacău: "Copilul nu era legat. Şi mama lui este internată în spital"

INSPECŢIE la spitalul judeţean Bacău: "Copilul nu era legat. Şi mama lui este internată în spital"
Sursa foto: Foto: arhivafoto.ro
04 Ian 2014   •   13:18
Cazul copilului legat cu ham de pat în spitalul judeţean din Bacău a trezit reacţii din partea autorităţilor. Direcţia Protecţiei Copilului Bacău s-a sesizat în acest caz şi a făcut o vizită spitalului, pentru a verifica povestea. 

Sorin Bârlădeanu, directorul Direcţiei Protecţiei Copilului Bacău, a declarat, în direct la Antena 3, că a fost în inspecţie la spitalul judeţean Bacău, pentru a verifica povestea copilului legat cu ham de gratiile patului. 
 
Bârlădeanu a explicat că nu a găsit copilul legat şi că acesta are o problemă medicală care încă nu a fost rezolvată.
 
"Copilul nu era legat însă am aflat că nu a fost rezolvat cazul medical. De altfel, şi mama acestuia are nişte probleme şi a fost internată, de asemenea, în spital. Mi s-a spus acelaşi lucru, că au legat copilul pentru siguranţa acestuia, în momentele în care nu putea fi supravegheat de angajaţi."
 
"Încă nu avem toate detaliile şi verificăm în continuare ce este aici. Din informaţiile pe care le avem, acest copil mai are trei fraţi, care au rămas în grija tatălui. Vom acţiona conform procedurilor noastre de lucru. Când vom termina raportul vom oferi toate informaţiile", a conchis Bârlădeanu. 

CITEŞTE ŞI: Directorul Spitalului Judeţean Bacău: Nu era niciun copil în secţia de Pediatrie în această situaţie
 
CITEŞTE ŞI: ŞOCANT. Un copil din spitalul judeţean din Bacău este legat cu HAMUL de pat
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close