Antena 3 CNN Actualitate Instanţă: Mircea Băsescu promitea INTERVENŢII la preşedinte. Fratele lui Traian Băsescu, PERICOL pentru ordinea publică

Instanţă: Mircea Băsescu promitea INTERVENŢII la preşedinte. Fratele lui Traian Băsescu, PERICOL pentru ordinea publică

Instanţă: Mircea Băsescu promitea INTERVENŢII la preşedinte. Fratele lui Traian Băsescu, PERICOL pentru ordinea publică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Iul 2014   •   13:31
Fratele preşedintele României este pericol public, iar lăsarea lui în libertate ar putea afecta climatul social. Afirmaţia care ar putea părea şocantă este făcută de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti care au luat în calcul arestarea lui Mircea Băsescu. 

Acesta a promis că îl va scoate pe Bercea Mondial din închisoare, a demonstrat că nu dă doi bani pe lege şi autorităţi şi a încercat să se apere invocând pixelul albastru. 

Mircea Băsescu s-a folosit de relaţia cu fratele său, preşedintele Traian Băsescu, pentru a promite intervenţii la şeful statului, se arată în motivarea judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti, care au decis arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu.


VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie
 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial
Parteneri
x close