Antena 3 CNN Actualitate Haos pe calea ferată din cauza ploilor. Trenurile au întârzieri de până la 120 de minute | Lista rutelor cu probleme

Haos pe calea ferată din cauza ploilor. Trenurile au întârzieri de până la 120 de minute | Lista rutelor cu probleme

Este haos pe calea ferată din cauza ploilor care au făcut ravagii în mai multe județe ale țării. Mai multe trenuri sunt blocate și sunt întârzieri de zeci de minute.

Haos pe calea ferată din cauza ploilor. Trenurile au întârzieri de până la 120 de minute | Lista rutelor cu probleme
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    17 Iun 2023   •   09:38

Inundații le dau peste cap și traficul feroviar un tren care a plecat din Timișoara spre Mangalia a rămas blocat în județul Vâlcea, după ce un copac a rupt liniile de curent. Peste 120 de pasageri vor fi preluați cu autocarele.

Probleme sunt și în Drobeta Turnu Severin. Acolo circulația a fost oprită după ce ploile au afectat infrastructura feroviară.

Vremea aprigă din țară a făcut ravagii pe calea ferată noaptea trecută.

Lista rutelor cu întârzieri

Citește și: Tren blocat din cauza unui copac căzut pe șine în Gara Drobeta Mărfuri, localitatea Șimian. Pasagerii sunt preluați cu autocarele

În acest moment, în Gara de Nord sunt anunțate mai multe întârzieri, de aproximativ 120 de minute, la trenuri care trebuiau să ajungă de la Arad sau trenuri care trebuiau să vină de la Budapesta.

Întârzieri sunt și din direcția Bacău, Brașov sau Craiova.

Totodată, și la plecări sunt o serie de întârzieri. Trenurile care ar trebui să plece către Constanța, organizate și menținute de către o companie feroviară privată, au întârzieri tot de 120 de minute.

14 minute întârziere au și trenurile care pleacă către Buzău și Sibiu.

De noaptea trecută au fost probleme foarte mari în județul Mehedinți. Trenul de pe ruta Timișoara Mangalia a rămas în a rămas blocat în gara Drobeta Mărfuri, în localitatea Șimian, din cauza unui copac căzut pe liniile de curent.

În zona Balota, aproximativ 120 de pasageri au fost preluați de autocare și transportați până în localitatea Prunișor, acolo unde au fost urcați în alte trenuri.

×
Subiecte în articol: calea ferata trenuri
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close