Antena 3 CNN Actualitate "Înţepătorul" din tramvaiul 41, arestat pentru 29 de zile. Bărbatul lucra la bancă şi era căsătorit

"Înţepătorul" din tramvaiul 41, arestat pentru 29 de zile. Bărbatul lucra la bancă şi era căsătorit

"Înţepătorul" din tramvaiul 41, arestat pentru 29 de zile. Bărbatul lucra la bancă şi era căsătorit
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    13 Ian 2012   •   09:23

Bărbatul care a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41 a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în noaptea de joi spre vineri. Cătălin Nistor a recunoscut, joi, în faţa anchetatorilor, că înţepa femeile pentru a le atrage atenţia.

Poliţiştii au constatat, cu surprindere, că bărbatul lucra la o bancă, este căsătorit şi are un copil. Acum, el riscă să fie închis pentru şapte ani.

Bărbatul are 37 de ani, este căsătorit cu o avocată şi lucrează la o bancă din Capitală. El le-a declarat poliţiştilor că înţepa femeile frumoase din tramvai cu un ac, pentru că voia să le atragă atenţia.

Până acum, şase femei au depus plângere împotriva lui. Toate se gândesc că în urma înţepăturii ar fi putut fi infestate cu vreun virus. Şi vecinii bărbatului sunt surprinşi. Ei  spun că nimic din comportamentul acestuia nu ar fi dat de bănuit că ar fi în stare să facă aşa ceva.

Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, pedeapsa maximă pentru această infracţiune fiind de şapte ani.

 





×
Subiecte în articol: femei arestat preventiv banca
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close