Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat neidentificat înţeapă femeile cu un ac în Drumul Taberei? Uite cine este suspectul. Îl cunoşti?

Un bărbat neidentificat înţeapă femeile cu un ac în Drumul Taberei? Uite cine este suspectul. Îl cunoşti?

Un bărbat neidentificat înţeapă femeile cu un ac în Drumul Taberei? Uite cine este suspectul. Îl cunoşti?
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
11 Ian 2012   •   14:38

Femeile din cartierul Drumul Taberei ar putea fi în pericol. Recent, un bărbat pe nume Florin a postat pe Facebook un avertisment înfricoşător:

"Astăzi, 5 ianurie 2012, în jurul orei 8:45, în tramvaiul 41 ce venea dinspre Billa Drumul Taberei spre Lujerul, prietena mea a fost înţepată cu un ac de o persoană încă neidentificată", a scris Florin pe reţeaua de socializare online.

"Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea, la staţia 41 de la Billa DT, iar apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate era această persoană care avea o bască în mână şi a aruncat-o într-o pungă pe care o deţinea şi apoi se chinuia să arunce în pungă ceva ce parea lipit de podul palmei. Prietena era în stare de şoc şi nu a realizat ce s-a întâmplat exact, dar când şi-a dat seama a reuşit să facă poze persoanei care s-a dat jos la staţia Lujerului. Ea apoi a coborât la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere la poliţie. Am mers la Institutul de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş" unde s-a constatat înţepătura (se vedea cu ochiul liber) i s-au recoltat probe pentru analize de sange si i s-au facut cateva vaccine profilactice pentru ce s-a putut. Acum, timp de 6 luni, trebuie să mergem la analize şi să ne rugăm că nu a fost nimic pe ac. Ce nu se poate vaccina e Hepatita C şi HIV", a mai scris Florin.

Contactat de Jurnalul Naţional, bărbatul a declarat că a fost sunat de mai multe femei care i-au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană. Victimele l-au recunoscut din fotografiile făcute de tânăra înţepată. Mai mult, Florin a aflat şi porecla individului - "ELVIS" - şi zona în care locuieşte - Drumul Taberei.

Poliţia confirmă că există o plângere în acest sens şi un cerc de suspecţi.

Acesta este ELVIS, suspectat că ar fi înţepat mai multe femei, în cartierul Drumul Taberei, cu un obiect asemănător unui ac:





×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close