Antena 3 CNN Actualitate Iohannis: Intervalul orar pentru persoanele de peste 65 de ani se schimbă

Iohannis: Intervalul orar pentru persoanele de peste 65 de ani se schimbă

Președintele Klaus Iohannis a anunțat o nouă ordonanță militară care urmează să fie adoptată luni, în așa fel încât regula potrivit căreia persoanele de peste 65 de ani pot ieși doar între orele 11-13, să fie relaxată.

Iohannis: Intervalul orar pentru persoanele de peste 65 de ani se schimbă
Sursa foto: hepta
27 Apr 2020   •   14:12

"Având în vedere că vremea se încălzește, că intervalul stabilit a fost considerat prea scurt, începând de astăzi, tot prin ordonanță militară, se va schimba acest interval. Persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale zilnice. Dimineața de la 7 până la 11 şi seara, de la ora 19,00 până la ora 22,00, fie pentru cumpărături, fie pentru mişcare în jurul casei sau a blocului”, a declarat preşedntele Klaus Iohannis. 

De asemenea, după întâlnirea cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, Klaus Iohannis a anunțat că școala nu se va redeschide în acest an.

„Trebuie să fim conștienți că epidemia nu s-a terminat. Aud de la mulți că este cazul să ne relaxăm, că vremea este frumoasă. Nu este așa. Am avut ieri peste 400 de noi cazuri de persoane infectate, azi avem peste 300. Nu putem vorbi despre o relaxare sau despre o încetinire”, declară președintele.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close