Antena 3 CNN Actualitate Sora fetiței bătută de mamă rupe tăcerea: ”Era o satisfacție pentru ele”

Sora fetiței bătută de mamă rupe tăcerea: ”Era o satisfacție pentru ele”

Mihai Gâdea a vorbit în emisiunea Sinteza Zilei cu Nicoleta, sora fetiței care a fost bătută crunt de mama ei în timp ce aceasta înregistra toată scena.

Sora fetiței bătută de mamă rupe tăcerea: ”Era o satisfacție pentru ele”
de Laura Dinu    |    15 Sep 2020   •   23:54

Tânăra a declarat că mama ei era singură în momentul în care o bătea pe sora ei, iar filmarea a fost făcută pentru un bărbat.

”Mama mea s-a filmat singură, nu mai era absolut nimeni cu ea și se filma pentru un bărbat. Din câte am înțeles, din câte mi-au spus oamenii care s-au interesat, pentru că mie nu mi s-au dat prea multe detalii, acel bărbat o punea pe ea pentru distracție să facă treaba asta”, a declarat tânăra.

Potrivit acesteia, bărbatul nu a fost arestat.

A fost la Poliție dar a primit un răspuns halucinant

Mai mult decât atât, fata a declarat că și ea a fost bătută, însă de bunică. 

”Eu am fost bătută de bunica, fiind crescută de bunici. Era o chestiune de satisfacere pentru ele, pot spune. Nu înțeleg de ce”, a declarat ea. 

De asemenea, a povestit că, în urmă cu 11 ani, sora ei mai mică, pe atunci în vârstă de doar 5 ani, a murit călcată de mașină.

”A fost trimisă (de mamă, n. red.) să ceară niște țigări. Ea, (mama, n. red.) fiind foarte beată. Cel puțin asta am văzut în Hotărârea de la Tribunal”, a adăugat. 

Mai mult decât atât, tânăra a declarat că, la un moment dat, a mers la Poliție pentru a povesti că ea și surorile ei sunt bătute cu sălbăticie.

”Când am fost și am spus că eu și sora mea, care actual are 15 ani, am fost la Protecția Copilului. Despre cea mică a fost vorba când am mers la Poliție, anul trecut în decembrie, pentru că avea capul spart. Iar cei de acolo m-au trimis acasă pe motiv că nu este treaba mea să mă bag ce face mama cu sora mea mai mică, să las părinții să facă ce vor cu copiii”.

Cât despre polițiști, aceasta spune că nu s-au prezentat însă știe că fac parte din cadrul secției 19 din sectorul 5.

”Pot spune că este una dintre cele mai mari dureri, este o durere cumplită care te traumatizează pentru toată viața. Niciodată, nici când o să fii foarte bătrân, nu o să uiți. Mulți dintre copiii bătuți or să facă exact ce au făcut părinții lor. Așa că este timpul să ne oprim cu violența, este timpul să încercăm să vorbim, să încercăm să rezolvăm doar prin vorbă, în niciun caz prin bătaie”, a fost mesajul rostit în lacrimi de tânără. 

O femeie din București se filmează când își torturează și umilește fetița de 5 ani: "O chinuie pentru un bărbat"

Un caz îngrozitor, care se petrece de mult timp, a ieșit la iveală în urmă cu două zile,  după ce mai multe persoane au publicat imagini greu de privit cu o mamă din București care se filmează, în dese rânduri, în timp ce își torturează și umiltește fetița.

Pe imagini se poate observa cum femeia se filmează, în diferite perioade, în timp ce își bate fetița și o trage de păr.

"Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău. Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este", a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook în care a publicat poze cu femeia, dar și imagini din timpul chinurilor la care era supusă fetița.

×
Subiecte în articol: copil batut
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close