Antena 3 CNN Actualitate Interzis în UDMR la căsătoria cu românce? Gyorgy Frunda: Este o născocire, o prostie

Interzis în UDMR la căsătoria cu românce? Gyorgy Frunda: Este o născocire, o prostie

Interzis în UDMR la căsătoria cu românce? Gyorgy Frunda: Este o născocire, o prostie
05 Iun 2017   •   18:26

Europarlamentarul Cătălin Ivan a stârnit o adevărată polemică, după ce a scris pe Facebook că a auzit de o regulă internă în UDMR, care ar interzice căsătoria cu românce. Între timp, Cătălin Ivan a dezmințit informația, despre care a spus că nu este confirmată.

Europarlamentarul a acuzat însă reacțiile venite din sfera UDMR.

”Eu nu cred că am grești punând o întrebare. Reacția UDMR cu jigniri face parte din apanajul...Persoana respectivă era fost membru al acestei formațiuni, mie mi s-a părut interesant cazul în sine, dacă se confirma acest lucru, atunci era foarte grav” a spus Cătălin Ivan în emisiunea ”La Ordinea Zilei”.

În replică, senatorul UDMR Gyorgy Frunda spune că această regulă nu există și că este o prostie.

”Ultimii 20 de ani au demonstrat că UDMR e un factor de echilibru în politica românească. Am dovedit că putem face lucruri bune și pentru comunitatea noastră și pentru țara noastră. Asemenea discuții nu își au rostul. Este o prostie, o născocire. Nici deșteptăciunea, nici prostia, nici hoția nu depind de naționalitate. Sunt parlamentari care au neveste românce, au fost, sunt și acum, sunt și consilieri locali” a precizat Gyorgy Frunda.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close