Antena 3 CNN Actualitate COD ROȘU de inundații în Prahova, după ploile torențiale. Raed Arafat merge în zonele afectate

COD ROȘU de inundații în Prahova, după ploile torențiale. Raed Arafat merge în zonele afectate

COD ROȘU de inundații în Prahova, după ploile torențiale. Raed Arafat merge în zonele afectate
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    31 Mai 2019   •   21:24

Patru copii au fost luaţi de viitură, vineri, în localitatea prahoveană Sângeru, dintre care unul a fost găsit şi nu a mai putut fi resuscitat, în total 12 localităţi din judeţ sunt afectate de inundaţii, iar secretarul de stat Raed Arafat a ajuns în Prahova şi merge în zonele afectate de vremea nefavorabilă.

O femeie cu patru copii au fost luaţi de viitură în Sângeru. Femeia a fost salvată de un cetăţean, iar unul dintre copii, o fetiţă de trei ani, a fost găsită, însă nu a mai putut fi resuscitată. Ceilalţi trei copii sunt în continuare dispăruţi.

Viitură în comuna Plopu din Prahova. Imagini dramatice - VIDEO

Conform ISU Prahova, în căutarea copiilor au fost constituite mai multe echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat.

Vârstele copiilor luaţi de viitură sunt cuprinse între nouă luni şi șase ani.

COD ROȘU de INUNDAȚII

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinul hidrografic al râului Cricovul Sărat, județele Buzău și Prahova.
 
Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul superior al râului Cricovul Sărat.
 

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close