Antena 3 Actualitate Ioana Băsescu, "absentă motivat", a fost huiduită în faţa Vilei Dante. Mergea să fotografieze viitoarea reşedinţă a tatălui?!

Ioana Băsescu, "absentă motivat", a fost huiduită în faţa Vilei Dante. Mergea să fotografieze viitoarea reşedinţă a tatălui?!

de O.P.    |    29 Iul 2012   •   10:28
Ioana Băsescu, "absentă motivat", a fost huiduită în faţa Vilei Dante. Mergea să fotografieze viitoarea reşedinţă a tatălui?!

Fiica cea mare a preşedintelui suspendat, un notar foarte prosper care a cunoscut "succesurile" profetizate de sora mai mică, a mers în dimineaţa referendumului la Vila Dante pentru a face mai multe fotografii.

CLICK PENTRU HARTA CU PREZENȚA ȘI REZULTATELE DE LA REFERENDUM

Ea a fost huiduită de mai mulţi pensionari care se aflau în zonă, propabil pentru a vizita vila în care urma să se retragă preşedintele suspendat după terminarea mandatului.

Vă reamintim că Vila Dante poate fi vizitată astăzi până la ora 20:00.

Toate informaţiile despre ziua referendumului le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de twitter, @antena3, şi pe pagina de facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

Informații parțiale exit-poll veți putea găsi pe www.antena3.ro pe HARTA realizată pentru ZIUA JUDECĂȚII și pe CCSB.ro.

Citește și Ziua referendumului, minut cu minut la Antena 3.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close