Antena 3 Actualitate Iohannis, atac la proiectul Legii salarizării: Cred ca se va corecta. Sindicaliștii au dreptate să fie îngrijorați

Iohannis, atac la proiectul Legii salarizării: Cred ca se va corecta. Sindicaliștii au dreptate să fie îngrijorați

de M.Z.    |    22 Mai 2017   •   15:45
Iohannis, atac la proiectul Legii salarizării: Cred ca se va corecta. Sindicaliștii au dreptate să fie îngrijorați Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannnis a declarat, luni, că speră ca proiectul Legii salarizării să fie corectat, adăugând că, în forma actuală, sindicaliștii au dreptate să fie îndreptățiți.

”Cred că necesită îmbunătățiri, nu poți să lași salarizarea oamenilor așa, undeva în aer. E vorba de funcția publică, e un subiect serios la nivel național.

Sindicaliștii au dreptate să fie îngrijorați. Cred că se va înțelege și se va corecta proiectul legii salarizării”, a spus președinele Klaus Iohannis, luni, la Brașov.

Comisia de Muncă din Senat a adoptat, joi, cu 6 voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 4 abţineri, Raport favorabil la proiectul Legii salarizării.

Proiectul de lege urmează să intre luni în plenul Senatului, pentru dezbatere şi vot final. Camera Deputaţilor este for decizional.

Legea ar urma să intrare în vigoare la 1 iulie, potrivit declaraţiilor politice făcute de majoritatea parlamentară şi de liderii PSD.

Citiți și Sindicatele anunţă proteste cu 120.000 de oameni, în țară. Mitingul de amploare, cauzat de Legea salarizării

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close