Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, comentariu ironic la teama lui Dragnea de fraudare a alegerilor: "Chiar el?"

Iohannis, comentariu ironic la teama lui Dragnea de fraudare a alegerilor: "Chiar el?"

Iohannis, comentariu ironic la teama lui Dragnea de fraudare a alegerilor: "Chiar el?"
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook
22 Noi 2016   •   16:51

Klaus Iohannis a comentat ironic declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora PNL ar putea încerca fraudarea alegerilor. Întrebat despre declaraţia lui Dragnea, Iohannis a replicat zâmbind: ”Chiar el?", scrie digi24.ro.

Aflat la Iaşi, preşedintele Iohannis a fost întrebat de jurnalişti ce părere are despre declaraţiile lui Liviu Dragnea privind fraudarea alegerilor. "Chiar el?", a răspuns, ironic, Klaus Iohannis, fără a face alte comentarii.

Şi premierul Dacian Cioloş a ironizat îngrijorarea lui Liviu Dragnea privind posibilitatea fraudei electorale.

Premierul Dacian Cioloş i-a transmis, luni, un mesaj preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în care îl asigură pe acesta că Guvernul său face "tot ce îi stă în putere" pentru a asigura corectitudinea procesului electoral, acuzându-l totodată pe liderul PSD că vrea să sădească "teama şi îndoiala" în rândul opiniei publice când vorbeşte de posibila fraudare a alegerilor.

Ulterior, Liviu Dragnea i-a răspuns că nu se aştepta de la premierul Dacian Cioloş să posteze "nişte ironii" pe Facebook cu privire la un subiect atât de important cum este modul de desfăşurare al procesului de vot din 11 decembrie, el adăugând că nu are încredere 'într-un om duplicitar, care minte".

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close