Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Dragnea iese la atac, după ironiile lui Cioloș pe tema alegerilor: ”E un duplicitar implicat până în gât în campania electorală”

Dragnea iese la atac, după ironiile lui Cioloș pe tema alegerilor: ”E un duplicitar implicat până în gât în campania electorală”

Dragnea iese la atac, după ironiile lui Cioloș pe tema alegerilor: ”E un duplicitar implicat până în gât în campania electorală”
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
21 Noi 2016   •   21:31

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, că nu se aştepta de la premierul Dacian Cioloş să posteze "nişte ironii" pe Facebook cu privire la un subiect atât de important cum este modul de desfăşurare al procesului de vot din 11 decembrie, el adăugând că nu are încredere 'într-un om duplicitar, care minte", scrie Agerpres.

Dragnea a reafirmat că are îngrijorări, la fel "ca majoritatea politicienilor cu care a vorbit", faţă de faptul că Autoritatea Electorală Permanentă este o instituţie care nu mai are şef - instituţie esenţială în procesul electoral, aşa cum este şi Ministerul de Interne.

"Ceea ce am cerut eu în mod oficial, pentru toate partidele, să ni se pună la dispoziţie aplicaţiile informatice care vor fi folosite la numărarea voturilor şi la repartizarea mandatelor. De asemenea, să ni se permită să avem oameni, fiecare partid câte un specialist, care să asiste la toate aceste operaţiuni. De asemenea, mi-am exprimat îndoielile în ceea ce priveşte corectitudinea conducerii MI, respectiv a Guvernului. (...) De când a fost adus Tobă ministru de Interne în guvern, la două luni de zile l-au luat ca ţintă să-l schimbe, şi asta a avut-o premierul Cioloş, nici nu s-a ascuns. În final a plecat cu plagiat, neplagiat, cu urmărire penală, neurmărire penală. Eu mă aşteptam de la premierul în funcţie al României nu să posteze nişte ironii pe Facebook într-un subiect atât de important. Asta arată cum tratează acest om votul din 11 decembrie", a afirmat Dragnea, la un post de televiziune.

El a susţinut că nu vrea să intre într-un dialog cu premierul pe reţelele de socializare.

"Eu nu intru în dialog pe Facebook cu premierul Dacian Cioloş, nici măcar nu a răspuns la ceea ce am cerut eu, n-are nicio treabă Guvernul cu softul de la AEP, respectiv cu ceea ce am solicitat noi la BEC. În schimb ne cere să avem încredere în Dacian Cioloş. Eu nu mai am încredere. Este acelaşi om care a spus că rămâne tehnocrat şi nu intră în politică. A intrat în politică. Acelaşi om care a spus că nu se implică în campania electorală şi este implicat până în gât în campania electorală. Deci, un om duplicitar şi care a minţit nu mai poate prezenta încredere. Dar nu e vorba de persoane, aici e vorba de nişte solicitări fireşti, corecte, din partea mea pentru toate partidele, pentru ca absolut toată lumea să asiste la un proces electoral, un proces de vot şi de repartizare a mandatelor şi de numărare a voturilor foarte transparent. De ce îi deranjează? (...) Ceea ce postează Dacian Cioloş pe Facebook nu mă interesează. Am înţeles că domnul Muhuleţ, cu totul întâmplător PNL, va rămâne preşedinte acolo interimar, pentru că a apucat să fie desemnat de doamna Pătru, înainte (n.r. de arestare), să o reprezinte cât nu este acolo", a afirmat preşedintele PSD.

Premierul Dacian Cioloş i-a transmis, luni, un mesaj preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în care îl asigură pe acesta că Guvernul său face "tot ce îi stă în putere" pentru a asigura corectitudinea procesului electoral, acuzându-l totodată pe liderul PSD că vrea să sădească "teama şi îndoiala" în rândul opiniei publice când vorbeşte de posibila fraudare a alegerilor.

×
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close