x close

Iohannis, obligat să o revoce pe Kovesi. Ion Panaitescu, fost magistrat militar: „Legea are un singur înțeles!”

de S.T.    |    27 Feb 2018   •   22:39
Iohannis, obligat să o revoce pe Kovesi. Ion Panaitescu, fost magistrat militar: „Legea are un singur înțeles!” 534 Exclusiv

Generalul Ion Panaitescu, fost magistrat militar, a declarat că legea are un singur înțeles, iar președintele Klaus Iohannis trebuie să o revoce pe Laura Codruța Kovesi.

„Revocarea procurorului-șef al DNA se face la propunerea ministrului de către președintele României, prin decret”, a spus el.

„Este fără dubiu. Domnul profesor Vida pe care l-am văzut spunund lucrul acesta, are perfectă dreptate iar poziția domniei sale nu poate fi combătută cu niciun argument. Legea are un singur înțeles, nu poate să aibă 70 de înțelesuri. Cine spune că legea are mai multe înțelesuri vrea justifice fie lenea gândirii, fie escrocheria pe care o pune la cale invocând un asemenea argument”, a opinat Ion Panaitescu.

Vă amintim că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, pentru „acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept”.

Citiți și:

Cheia din Constituție care răstoarnă tot. Un fost președinte CCR dă verdictul: „Iohannis este obligat să o revoce pe Kovesi”

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati