Ion Cristoiu, după declarațiile făcute de Răzvan Cuc referitoare la modificările aduse legii taximetriei: „E treaz?”

16 Mai 2019   •   18:40
Ion Cristoiu, după declarațiile făcute de Răzvan Cuc referitoare la modificările aduse legii taximetriei: „E treaz?” foto: captura Antena 3

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre confuziile șoferilor și clienților Uber după modificările aduse la legea taximetriei. 

După a ascultat declarațiile făcute de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pe acest subiect, jurnalistul a spus „E treaz? Știu povestea, conflictul cu Uber-Taxi. Ordonanța de urgență consideră piraterie practicarea șoferiei transportului de persoane dacă nu ai autorizație de șofer profesionist de taxi. Nu înțeleg, e ministru”. 

„Conflictul cu Uber și taximetriștii e valabil în toată Europa. În Spania a fost interzis, în Turcia a fost interzis. În urma protestului taximetriștilor, ei au dat o ordonanță de urgență care a intrat în vigoare astăzi.. pentru că taximetriștii au spus că ei sunt șoferi profesioniști, au mașină.. prin această lege, orice cetățean se urcă în mașină și ia niște bani, chiar dacă nu e profesionist. Vine acum ministrul și spune că nu e piraterie. Nu înțeleg”, a spus Ion Cristoiu. 

Citiți și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Uber nu este piraterie și nu este interzis

Parteneri
x close