Antena 3 CNN Actualitate Social Modificări de proporții. Ce se întâmplă cu Uber și Bolt. Anunțul făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc

Modificări de proporții. Ce se întâmplă cu Uber și Bolt. Anunțul făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc

Modificări de proporții. Ce se întâmplă cu Uber și Bolt. Anunțul făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc
16 Mai 2019   •   13:09

Modificările aduse legii taximetriei intră în vigoare azi şi aruncă în incertitudine şoferii şi clienţii aplicaţiilor de tip ride share-ing, cum sunt Uber şi Bolt. 

Noile reglementări prevăd că şoferii care transportă persoane fără să aibă licenţă pot fi amendaţi de la prima abatere, fără să fie necesar ca ei să fie prinşi cu clienţi în maşină de mai multe ori. 

În timp ce Uber şi Bolt spun că aplicaţiile nu vor fi închise, dar că rămâne la latitudinea şoferilor dacă ies pe traseu, de la Guvern apar voci care spun că serviciile de acest tip vor fi reglementate, pentru ca ele să nu dispară.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că Uber nu este piraterie și nu este interzis.

”S-a promovat un fake news foarte mare în ultima perioadă cu privire la acest subiect. Noi am dat o ordonanță care vine să anuleze pe cei care efectuează piraterie, nu vorbim de platformele electronice. 

Noi am vorbit cu reprezentanții platformelor chiar ieri. Noi am început și am finalizat o ordonanță care vine să reglementeze acest domeniu.

Vreau să zic că nu sunt interzise nici Uber, nici Bolt. Vrem doar să se respecte aceste reglamentări. Noi am făcut tot să combatem piraterie și aici repet, nu vorbim de platforme.”, a declarat Răzvan Cuc, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: modificari ministrul transporturilor Uber
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close