Antena 3 CNN Actualitate Ion Țiriac, deranjat de mentalitatea românilor care nu vor să plătească taxe: "Statul e cel mai sărac român"

Ion Țiriac, deranjat de mentalitatea românilor care nu vor să plătească taxe: "Statul e cel mai sărac român"

Omul de afaceri Ion Țiriac s-a arătat deranjat de mentalitatea românilor care nu vor să plătească taxe la stat, sugerând că aceasta ar fi o problemă de educaţie.

Ion Țiriac, deranjat de mentalitatea românilor care nu vor să plătească taxe: "Statul e cel mai sărac român"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2022   •   10:28

"În 32 de ani, nimeni nu a fost în stare să educe acest popor în cele mai simple lucruri care există. Statul e cel mai sărac român care există în lumea asta. 

Statul nu are bani, populația trebuie să muncească, să aibă succes, să se învârtă economia, să dea bani statului și apoi, statul să facă totul pentru populație. Începând cu autostrăzi, până la trenuri. N-am simplificat treaba la taxe.

N-am știut să îi spunem românului de ce… dacă eu și în ziua de astăzi am foști colegi care mă întreabă: De ce să plătesc taxe? Pentru că fără taxe acest stat nu are niciun ban! Nu e vorba de miliardarii care nu plătesc taxe.

Citeşte şiColecţia de maşini a lui Ion Ţiriac: "Cred că în colecţie sunt între 350 şi 400 de mașini. Cea mai valoroasă este Rolls-Royce Phantom IV"

Nu, nu! Ăia plătesc taxe, nu ai cum să faci evaziune pentru că ajungi unde ajungi. Dar e vorba de masa populației care nu înțelege. După ce îmi dai mie minimul, să mai plătesc și taxe?. Păi da, trebuie să plătești în orice caz", a spus miliardarul Ion Țiriac, la o emisiune TV, potrivit ziare.com.

Cu o avere de peste un miliard de euro, Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români.
 

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac taxe
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close