Antena 3 CNN Actualitate ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția. I-a fost anulată amenda pentru ieșirea din izolare ca să țină slujba

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția. I-a fost anulată amenda pentru ieșirea din izolare ca să țină slujba

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția și i-a fost anulată amenda pe care a primit-o după ce a ieșit din izolare să facă slujbă.

ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția. I-a fost anulată amenda pentru ieșirea din izolare ca să țină slujba
Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
de Andreea Ştefan    |    02 Aug 2022   •   10:40

ÎPS Teodosie a ieșit din izolare pe data de 24 ianuarie, pentru a face slujbă.

ÎPS Teodosie, amendat cu 1.000 de lei de Poliția din Constanța că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, a câștigat procesul cu Poliția Română.

După decizia instanței, lui ÎPS Teodosie i-a fost anulată și amenda.

”Se și constată ca slujba din 24 ianuarie de pe faleza cazinoului din Constanța a fost săvârșită în mod legal.

Procesul l-am pornit în ianuarie iar 8 luni de zile am reușit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept și „izolat” în mod abuziv”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie într-o singură zi

Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de 3 ori deoarece trebuia să stea în carantină întrucât s-a întors recent din Iordania.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie primește încă o amendă, cea de-a treia, pe ziua de astăzi. De această dată pentru că a fost găsit într-un imobil.

„Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanța, participând la un eveniment, deși pe numele său este instituită măsura calaminării la domiciliu pentru perioada în curs.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, transmite Poliția Constanța.

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close