Antena 3 CNN Actualitate Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie într-o singură zi. Ce a făcut

Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie într-o singură zi. Ce a făcut

Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de 3 ori deoarece trebuia să stea în carantină întrucât s-a întors recent din Iordania.

Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie într-o singură zi. Ce a făcut
Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
de Claudia Popovici    |    24 Ian 2022   •   16:44

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie primește încă o amendă, cea de-a treia, pe ziua de astăzi. De această dată pentru că a fost găsit într-un imobil.

„Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanța, participând la un eveniment, deși pe numele său este instituită măsura calaminării la domiciliu pentru perioada în curs.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, transmite Poliția Constanța.

Arhiepiscopul Teodosie a mai primit luni două amenzi de câte 1.000 de lei, una pentru că a oficiat o liturghie și alta pentru că a fost în stradă, deși trebuie să stea în carantină.

„Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS în jurul orei 13.00.

Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care ÎPS participa.

În măsura în care amenzile date ÎPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare.

Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat”, a informat Arhiepiscopia Tomisului.

Citiţi şi: Imagini incredibile cu momentul în care ÎPS Teodosie întoarce apele Iordanului: "Slavă Ție, Dumnezeule! Uite-le tu, uite valurile!"

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close