Antena 3 CNN Actualitate Cum a ieșit din carantină ÎPS Teodosie: ”Ușile bisericii au fost ferecate pentru mine câteva zile. S-a sfârșit exilul”

Cum a ieșit din carantină ÎPS Teodosie: ”Ușile bisericii au fost ferecate pentru mine câteva zile. S-a sfârșit exilul”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a ieșit din carantină.

Cum a ieșit din carantină ÎPS Teodosie: ”Ușile bisericii au fost ferecate pentru mine câteva zile. S-a sfârșit exilul”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    30 Ian 2022   •   15:48

”Ușile bisericii, pentru mine, au fost ferecate câteva zile, după legile acestea pământești, nu cu logică”, a declarat ÎPS Teodosie la miezul nopții.

Apoi, arhiepiscopul Tomisului a deschis credincioșilor ușile catedralei în care a slujit în ultimele zile singur.

”Iubiți credincioși, a trecut de miezul nopții. S-a sfârșit exilul aici, într-o cămăruță din Arhiepiscopia Tomisului.

Mergem să deschidem ușile bisericii, care pentru mine au fost ferecate câteva zile. (...) Vă mulțumesc că v-ați rugat câteva zile pentru mine, v-am simțit rugăciunea, dar v-am simțit și lipsa, pentru că păstorul fără oi nu poate fi împlinit”, a transmis ÎPS Teodosie.

Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie într-o singură zi

Record de amenzi pentru ÎPS Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de 3 ori deoarece trebuia să stea în carantină întrucât s-a întors recent din Iordania.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie primește încă o amendă, cea de-a treia, pe ziua de astăzi. De această dată pentru că a fost găsit într-un imobil.

„Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanța, participând la un eveniment, deși pe numele său este instituită măsura calaminării la domiciliu pentru perioada în curs.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, transmite Poliția Constanța.

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie carantină
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close