Antena 3 CNN Actualitate IPS Teodosie, o nouă slujbă anunțată pentru ora 22.00, deși restricția de circulație intră în vigoare la ora 23.00

IPS Teodosie, o nouă slujbă anunțată pentru ora 22.00, deși restricția de circulație intră în vigoare la ora 23.00

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va oficia o slujbă sâmbătă, de la ora 22.00, la Catedrala arhiepiscopală din Constanța, în condițiile în care interdicția de circulație intră în vigoare de la ora 23.00.

IPS Teodosie, o nouă slujbă anunțată pentru ora 22.00, deși restricția de circulație intră în vigoare la ora 23.00
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    02 Ian 2021   •   13:15

IPS Teodosie a făcut și slujba de Anul Nou noaptea, la ceremonie participând aproximativ o sută de credincioși.

Teodosie, o nouă slujbă anunţată pentru ora 22

"Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, de la ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din Constanța, iar de la ora 22.00, va oficia Acatistul Sfântului Serafim de Sarov și Acatistul Învierii.

Duminică, 3 ianuarie, de la ora 8.40, Ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța", se anunţă pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului. 

IPS Teodosie a sfidat din nou, de Revelion, autorităţile şi Patriarhia

IPS Teodosie a fost în centrul unor controverse după ce a oficiat slujba Te Deum de Anul Nou la ora 23.15, în catedrala arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța. 

La slujbă au participat aproximativ o sută de credincioși, în condițiile în care circulația este interzisă după ora 23.00. Polițiștii au ajuns la fața locului.

Poliţiştii şi jandarmi sosiţi acolo nu le-au dat amenzi oamenilor, ci i-au sfătuit să poarte măşti de protecţie şi să păstreze distanţa fizică.

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie slujba Constanța
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close