Antena 3 CNN Actualitate Irina Boureanu, dezvăluiri cutremurătoare. ”Am primit amenințări că voi fi mutilată, violată. Trăiesc uitându-mă peste umăr”

Irina Boureanu, dezvăluiri cutremurătoare. ”Am primit amenințări că voi fi mutilată, violată. Trăiesc uitându-mă peste umăr”

Irina Boureanu, dezvăluiri cutremurătoare. ”Am primit amenințări că voi fi mutilată, violată. Trăiesc uitându-mă peste umăr”
18 Sep 2016   •   22:19

Irina Boureanu, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a oferit un interviu exclusiv pentru Antena 3, în care a vorbit despre relația sa cu fostul soț, relația cu fiica sa, Ioana și modul în care violența a făcut constant parte din viața lor.

”De foarte mulți ani trăiesc uitându-mă peste umăr. Știind că am voie să fac unele lucruri, iar altele îmi sunt interzise. Tot ce am putut a fost să o apăr pe Ioana. Când am încercat să iau măsuri legale mi s-a demonstrat că unele persoane sunt mai presus de lege” a spus Irina Boureanu.

Mama Ioanei spune că se teme pentru viața sa și a fiicei sale, amenințările fiind o constantă în relația cu Cristian Boureanu.

”Am primit amenințări că îmi va fi luată viața, că voi fi mutilată, violată. Toate astea le-a auzit și Ioana în legătură cu ea. Amenințările erau foarte descriptive. Și Ioana venea de multe ori să îmi povestească amănunte ca dintr-un film de groază” a explicat Irina Boureanu.

”Cred că e obișnuit ca nimeni să nu îl înfrunte. La momentul divorțului era în plină ascensiune politică și știam că ar face orice să nu își strice imaginea. Orice înseamnă orice. Am preferat să îl las așa ca să nu se întâmple lucruri foarte rele pentru mine și pentru Ioana” a explicat fost soție a lui Cristian Boureanu.

Subiectul vieții de familie a lui Cristian Boureanu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce au fost făcute publice o serie de imagini în care omul de afaceri se manifesta violent față de fiica sa minoră.


 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close