Antena 3 CNN Actualitate Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost la DNA, vineri dimineață, pentru a fi audiată în calitate de martor, potrivit unor surse.

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA
Sursa foto: captura Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2022   •   10:53

Irina Tănase a fost la sediul DNA însoţită de un avocat.

Marţi, Irina Tănase a fost citată telefonic de procurori în calitate de martor într-un dosar care are legătură şi cu Liviu Dragnea.

Irina Tănase a fost întrebată de procurori despre locuinţa pe care şi-a achiziţionat-o în urmă cu ceva timp şi despre provenienţa banilor, spun surse apropiate anchetei.

Procurorii DNA vor să afle de unde a avut tânăra bani să-şi cumpere casa şi atâtea bunuri, având în vedere că ea nu ar fi muncit.

Cât timp Liviu Drganea a fost în spatele gratiilor, Irina Tănase a muncit. Ea este mediator şi a lucrat la un cabinet de avocatură, dar rămâne de văzut cum va justifica sumele de bani.

Irina Tănase nu a vorbit cu presa, nici la venirea la DNA, şi nici la plecarea din sediul instituţiei unde a stat de vorbă cu procurorii.

Iniţial, s-a spus că ar fi depus un denunţ, însă informaţia nu este confirmată.

Irina Tănase, audiată ca martor în cazul Tel Drum: "A vrut să mă cunoască procurorul"

În decembrie 2020, Irina Tănase a mai fost la DNA, însă audiată ca martor în dosarul TelDrum.

La ieşirea de la DNA, Irina Tănase a declarat, în exclusivitate, la Antena 3, că nu a dat declaraţii în dosar, pentru că pe vremea aceea avea opt ani şi, probabil, procurorul de caz a vrut doar să o cunoască.

"Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem", a spus ironic, Irina Tănase, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, adăugând că aceasta este o "răzbunare a sistemului".

×
Subiecte în articol: Irina Tănase Liviu Dragnea bani
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close