Antena 3 CNN Actualitate Cum a pierdut un italian 600.000 de euro pentru că s-a îndrăgostit de o româncă: "Ne-am mângâiat şi sărutat"

Cum a pierdut un italian 600.000 de euro pentru că s-a îndrăgostit de o româncă: "Ne-am mângâiat şi sărutat"

Un italian a pierdut 600.000 de euro pentru că s-a îndrăgostit de o româncă din Gorj care lucra ca dansatoare în Italia. Cazul a ajuns în instanță.

Cum a pierdut un italian 600.000 de euro pentru că s-a îndrăgostit de o româncă: "Ne-am mângâiat şi sărutat"
Sursa foto: Gettyimages | janiecbros
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2023   •   11:21

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au trimis în judecată o româncă din Gorj care a fost acuzată că și-a însușit peste 600.000 de mii de euro, bani primiți de la un italian pentru construirea unui centru SPA în județul Gorj.

Rechizitoriul a fost validat de Judecătoria Motru, care a decis, în cameră preliminară, că procesul poate începe, dar sentința nu este definitivă.

Italianul a precizat în plângerea penală că a cunoscut-o pe româncă în 2011, într-un club de striptease din provincia Treviso. Românca era dansatoare în local, iar „când se afla în locul privat cu clienţii se dezbrăca complet”.

„Eu am fost de mai multe ori clientul acesteia la privat, şi în acest context ne-am mângâiat şi sărutat, acestea fiind servicii prestate de dansatoare contra cost”, le-a declarat italianul polițiștilor români.

Citește și: Cum a pierdut un șofer de TIR 13.000 de euro în timp ce iubita lui făcea duș. "Am dat vina pe ea" 

El a mărturisit că în acest context s-a îndrăgostit de româncă, aceasta părăsind clubul în care lucra după aproximativ trei luni, când italianul a început să ajute financiar, și s-a întors în România

Bărbatul a mai spus că înainte să plece în România, femeia i-a propus să înființeze împreună o firmă care să administreze un centru SPA în România. „Această propunere mi-a făcut-o încă din anul 2011, încă din luna august, când am fost împreună în concediu în Trentino”, a mai mărturisit italianul, care a fost de acord să înființeze, împreună cu românca, o firmă în care el să aibă 51% din acțiuni, iar ea 49%.

Potrivit procurorilor români, după înțelegerea referitoare la înființarea firmei, italianul a transferat în contul firmei deschise în România suma de 40.000 de euro (două tranzacții). Potrivit procurorilor, după cele două tranzacții, românca i-a spus italianului că „este necesară schimbarea unităţii bancare şi implicit a contului bancar, din considerente ce ţin de cursul valutar, respectiv pentru a obţine o convertire mai avantajoasă a sumelor în euro transferate de partea civilă, în moneda naţională”.

Practic, sub pretextul că obține un curs valutar mai bun, românca i-a transmis italianului un alt cont, fără ca bărbatul să realizeze că acesta este, de fapt, contul personal al româncei. Astfel, în acest cont italianul a transferat echivalentul a peste două milioane de lei, în euro.

În rechizitoriul de trimitere în judecată a româncei se arată că femeia a declarat că „nu a știut niciodată” că sumele primite de la italian „ar fi avut alt scop decât cel al folosirii în interes personal sau că ar fi avut altă natură și destinație diferită de cea a sumelor de bani primite și anterior înființării societății de la acesta”.

Românca susține că italianul nu i-a spus niciodată că banii sunt pentru finanțarea firmei, „ba din contră, îi spunea că trebuie să aprecieze gesturile sale întrucât o astfel de generozitate este rar întâlnită”.

„Apărările inculpatei cu privire la titlul pe baza căruia ar fi primit sumele de bani reţinute în prezenta cauză, respectiv ‹pentru confortul relaţiei› nu pot fi primite”, se arată în rechizitoriul trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Procesul se va judeca la Judecătoria Motru, potrivit adevarul.ro.

 

×
Subiecte în articol: frauda Italia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close