Antena 3 CNN Actualitate Cum a pierdut un șofer de TIR 13.000 de euro în timp ce iubita lui făcea duș. "Am dat vina pe ea"

Cum a pierdut un șofer de TIR 13.000 de euro în timp ce iubita lui făcea duș. "Am dat vina pe ea"

Un bărbat din Cluj a pierdut peste 13 mii de euro în câteva minute, mai exact în timp ce iubita lui poloneză făcea duş.

Cum a pierdut un șofer de TIR 13.000 de euro în timp ce iubita lui făcea duș. "Am dat vina pe ea"
Sursa foto: Mediafax
de Ioana Mircea    |    10 Mar 2023   •   09:31

Răzvan Rednic are 40 de ani, este din Cluj, iar meseria lui este de şofer de TIR. Acesta a recunoscut că a pierdut peste 13 mii de euro la jocurile de noroc online în timp ce iubita sa poloneză făcea duş.

Bărbatul a încercat să mai facă nişte bani în plus de vacanţă deoarece se împrumutase pentru a merge cu iubita lui în Turcia. Aşa că în timp ce femeia s-a dus la baie, Răzvan a intrat pe aplicaţia de jocuri de noroc şi a încercat să scoată trei mii de euro, dar a pierdut peste 13 mii. Ulterior acesta a dat vina pe femeie pentru că l-a lăsat singur.

"S-a dus Carolina să facă un duș, până a venit, am pierdut 12.000 de lire (n.r. - circa 66.000 de lei; o liră sterlină este echivalată la cursul BNR cu 5,5 lei). Am dat vina pe ea, că de ce s-a dus la duș! Jucam la pariuri online. Singurele mele momente de linişte pe care le am sunt după ce pierd banii. O zi după asta sunt cel mai liniştit. În rest, trăiesc într-un stres constant! Mi-e frică să am bani, mi-e frică să încep o afacere", a spus Răzvan.

Citeşte şi: Harta salariilor: Topul județelor și domeniilor în care se câştigă cei mai mulţi bani în 2023

Acesta a început să joace jocuri de noroc de la vârsta de 14 ani. Totul a început în cartierul în care s-a născut şi a copilărit.

El recunoaşte că are nevoie de ajutor şi chiar îl caută disperat după ce a pierdut ani buni din viaţă şi sute de mii de euro, potrivit playresponsibly.ro.

 

×
Subiecte în articol: Cluj jocuri de noroc
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close