Antena 3 CNN Actualitate Iubita unui poliţist local din Bârlad i-a vândut uniforma pe net. Coletul a ajuns la şeful poliţistului

Iubita unui poliţist local din Bârlad i-a vândut uniforma pe net. Coletul a ajuns la şeful poliţistului

Iubita unui poliţist local din Bârlad i-a vândut uniforma pe net, pe un site de anunţuri, însă, din nefericire pentru cei doi, coletul a ajuns chiar pe masa şefului poliţistului local.

Iubita unui poliţist local din Bârlad i-a vândut uniforma pe net. Coletul a ajuns la şeful poliţistului
de Lili Trifu    |    Vasile Geles    |    03 Feb 2021   •   16:10

Cu toate legea intezice comercializarea uniformelor cu însemne ale unor instituţii de ordine publică, poliţistul local din Bârlad, dar şi iubita lui, s-au gândit să facă un ban în plus.

Astfel, cei doi au pus un anunţ de pe un site de vânzări online în care au scos la "mezat" uniforma alcătuită din geacă reflectorizantă cu însemnele Poliţiei Locale Bârlad, dar şi bocancii model Viper, ambele articole fiind folosite, aşadar second-hand.

Pentru articolele scoase la vânzare, poliţistul local şi iubita lui au cerut 300 de lei.

Totul a ieşit la iveală, după ce un bărbat din Bârlad a observat anunţul şi a sesizat cazul redacţiei vremeanoua.ro. Astfel, jurnaliştii au luat legătura cu poliţistul local, însă acesta a şters anunţul între timp şi a negat că ar fi vrut să vândă uniforma.

Uniforma vândută pe net a ajuns chiar la şeful Poliţiei Locale Bârlad

Ulterior, după câteva zile, acelaşi anunţ de vânzare a fost postat de iubita poliţistului, însă cu locaţia Târgu Mureş. După ce au realizat că e vorba de aceeaşi uniformă şi implicit de acelaşi poliţist local din Bârlad, jurnaliştii de la Vremea Nouă au sunat-o pe iubita poliţistului şi au cumpărat uniforma.

Cu coletul nedesfăcut, jurnaliştii au mers la şeful Poliţiei Locale Bârlad, Vasile Chelaru, iar acesta a fost cel care a desfăcut coletul.

În interior se afla chiar uniforma subalternului său, iar unul dintre poliţiştii locali prezenţi la "marea desfacere" a pachetului a recunoscut că l-a văzut îmbrăcat pe poliţist cu aceeaşi geacă reflectorizantă în urmă cu câteva zile.

"Fiind semnalat cu privire la faptul că pe un site prin care se comercializează produs a apărut o ofertă cu echipament specific uniformei de Poliţie Locală, fiindu-ne predat un colet în care am descoperit o scurtă de vânt, reflectorizantă, cu inscripţia Poliţia Locală şi o pereche de bocanci. Având bănuiala că acestea provin de la un poliţist local din cadrul instituţiei noastre, urmează a se efectua o cercetare administrativă", a declarat Vasile Chelaru, şeful Poliţiei Locale Bârlad.

×
Subiecte în articol: Poliţia Locală Barlad
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close