Antena 3 CNN Actualitate Jaf la cutia milei într-o biserică din Bucureşti | Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere

Jaf la cutia milei într-o biserică din Bucureşti | Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere

Jaf la cutia milei într-o biserică din Sectorul 6 din Bucureşti, acolo unde un individ a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura banii din cutia amenajată pentru colectare.

Jaf la cutia milei într-o biserică din Bucureşti | Hoţul a fost surprins de camerele de supraveghere
Sursa foto: Captură video Facebook
de Claudia Popovici    |    24 Aug 2023   •   23:58

Incidentul a avut loc pe 21 august şi a ieşit la iveală în urma denunțului la Poliţie făcut de preotul de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Sectorul 6, Bucureşti.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din lăcașul se cult, şi făcute publice de jurnalistul Sonia Simionov pe Facebook, se poate observa cum intra un individ care după ce se asigură că nu este urmărit, se folosește de un fel de sârma cu cârlig pentru a sustrage bani din cutia milei.

După ce extrage o bancnotă, individul mimează o rugăciune în faţa icoanelor pentru a nu da de bănuit. 

Apoi, după ce îşi face rapid 2-3 cruci, mai aplică o dată schema, de data asta reușind să sustragă un calup sănătos de bancnote din cutia milei. Bucuros de captură, omul se retrage, pentru că intre timp în biserică îşi făcuse apariţia şi alte persoane.

Datorită acestor imagini, în urma investigațiilor, bărbatul bănuit de comiterea furtului a fost identificat și condus la secție, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale necesare.

Polițiștii de la Secția 25 continuă cercetările pentru infracțiunea de „furt calificat”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close