Antena 3 CNN Actualitate Jaf ca-n filme comis de un tânăr de 19 ani! Adolescentul a reușit să fure 4.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Iași

Jaf ca-n filme comis de un tânăr de 19 ani! Adolescentul a reușit să fure 4.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Iași

Un bărbat, cu cagulă în cap, a jefuit o sală de jocuri de noroc din Iași. Individul a reușit să fure 4.000 de lei.

Jaf ca-n filme comis de un tânăr de 19 ani! Adolescentul a reușit să fure 4.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Iași
Sursa foto: Hepta | AGF / Marvin Newman
de Roxana Mihăiescu    |    17 Ian 2024   •   23:05

Noaptea trecută, în jurul orei 00:10, un individ a dat iama într-o sală de jocuri de noroc din Iași

Cu cagulă pe cap, individul a intrat în incinta unității și, văzându-l pe angajatul respectiv de acolo, i-a pulverizat spray iritant lacrimogen în față, iar apoi a sustras o sumă de bani din încasările obținute.

Angajatul respectiv a alertat poliția, iar la scurt timp mai multe patrule de poliție și jandarmi de pe raza municipiului Iași, au fost direcționate în zonă, în vederea depistării autorului.

În jurul orei 00:25, o patrulă a Secției nr. 4 Poliție Iași a depistat persoana suspectă, un tânăr de 19 ani, din comuna Miroslava.

Citește și: Bătrân omorât după ce a fost bătut, jefuit şi ameninţat în propria casă din Botoșani. Autorii crimei sunt de negăsit

Pe numele adolescentului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

”Fiind direcționați de către dispeceratul unității, jandarmii din echipa de intervenție, s-au deplasat la clubul ”Nory Club", în vederea căutării bărbatului, care a reușit să scape, deși polițiștii au executat mai multe focuri de armă, pentru somarea acestuia. Jandarmii au intervenit imediat în sprijinul colegilor, identificând persoana suspectă și procedând la urmărirea și interceptarea acesteia.

După o cursă de câteva sute de metri, timp în care bărbatul a refuzat să se supună somațiilor și avertizărilor repetate ale jandarmilor, bărbatul a fost imobilizat și predat lucrătorilor de poliție, fiind recuperată și suma de bani sustrasă, respectiv 4.020 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”, iar persoana, un tânăr de 19 de ani, din comuna Miroslava a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, fiind reținută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 17.01.2024, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași”, notează Ziarul de Iași.

×
Subiecte în articol: jaf sală de noroc Iași
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close