Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea Carmen Mladen, condamnată definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare

Judecătoarea Carmen Mladen, condamnată definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare

Judecătoarea Carmen Mladen, condamnată definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare
de S.T.    |    20 Mai 2013   •   17:37

Judecătoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, acuzată de şantaj, a fost condamnată, luni, definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a menţinut decizia Curţii de Apel Bucureşti, transmite Mediafax.

Magistraţii au respins ca nefondat recursul formulat de Carmen Mladen la sentinţa dată, în noiembrie 2012, de Curtea de Apel Bucureşti şi a menţinut dispoziţiile sentinţei în cazul judecătoarei, respectiv trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

ICCJ a redus pedeapsa în cazul complicelui judecătoarei, Ionel Stoian, de la doi ani la 1 an şi şase luni de închisoare, menţinând însă modalitatea de executare, respectiv suspendarea.
   
Decizia instanţei supreme este definitivă.

În 15 noiembrie 2012, judecătoarea Carmen Mladen a fost condamnată la trei ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj de Curtea de Apel Bucureşti, iar complicele acesteia, Ionel Stoian, a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. Ulterior, decizia instanţei a fost atacată cu recurs la instanţa supremă.

Judecătoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova a fost suspendată din funcţie de către Consiliul Superior al Magistraturii în 21 iunie.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close