Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea Maria David invocă obsesia denunţătorului faţă de ea ca motiv al denunţului

Judecătoarea Maria David invocă obsesia denunţătorului faţă de ea ca motiv al denunţului

Judecătoarea Maria David invocă obsesia denunţătorului faţă de ea ca motiv al denunţului
Sursa foto: Foto: caon.ro
de S.T.    |    06 Mar 2012   •   14:16
Judecătoarea Maria David, arestată preventiv de instanţa supremă, pentru fapte de corupţie, a arătat că omul de afaceri Petru Blanda are o obeseie faţă de ea încă din anii '90, devenită frustrare pentru că nu a putut avea o legătură personală, intimă, cu ea, acesta fiind şi motivul denunţului.

Judecătoarea ICCJ, Maria David, a arătat în faţa instanţei de judecată, la momentul discutării propunerii de arestare preventivă, că denunţătorul din acest caz, omul de afaceri Petru Blanda, ar fi avut o pasiune pentru ea, potrivit motivării deciziei de arestare, obţinută de Mediafax.

Concret, a arătat judecătoarea, omul de afaceri ar fi făcut denunţul împins de frustarea faptului că, deşi avea o obsesie încă din 1990, nu a putut avea o relaţie "personală, intimă" cu ea.

Şi avocaţii judecătoarei au susţinut în apărarea ei că denunţătorul făcuse o obsesie pentru ea, dovedită de interceptările de la dosar, dar şi că acesta are un trecut infracţional şi că este înclinat la a face rău.

Avocaţii au mai arătat judecătorului ICCJ (care a decis arestarea Mariei David) că omul de afaceri Petru Blanda are o "moralitate îndoilenică" şi "un trecut infracţional de notorietate", clienta lor cunoscându-l pe acesta din vremea când era la Judecătoria Târgovişte dintr-o speţă în care Blanda era inculpat.

×
Subiecte în articol: pasiune
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close