Antena 3 CNN Actualitate Dan Andronic continuă dezvăluirile: Kovesi mergea des și acasă la liderul PSD Cluj, Ioan Rus

Dan Andronic continuă dezvăluirile: Kovesi mergea des și acasă la liderul PSD Cluj, Ioan Rus

Dan Andronic continuă dezvăluirile: Kovesi mergea des și acasă la liderul PSD Cluj, Ioan Rus
de M.Z.    |    25 Apr 2017   •   11:14

Jurnalistul Dan Andronic continuă dezvăluirile despre legăturile dintre lumea politică şi cea a serviciilor. Acesta spune că prezența Laurei Codruța Kovesi și a lui Florian Coldea acasă la Gabriel Oprea, în seara alegerilor prezidenţiale din 2009, nu era o coincidenţă. 

Kovesi era prezentă frecvent în aceste cercuri, întâlnindu-l des şi pe liderul PSD de la Cluj, Ioan Rus. 

”S-ar putea să mai apară surprize, este o încrengătură de interese mult mai adâncă decât ceea ce am văzut la prima mână în seara alegerilor din 2009, acasa la Gabriel Oprea. Sunt lucruri mult mai grave. (...) Era și domnul Rus acolo. Chiar am primit zilele trecute informații că doamna Kovesi mergea des acasă la domnul Rus”, a spus Dan Andronic, la România TV.

Chermezele politicienilor erau ca un borcan de miere pentru mulţi oameni din justiţie. Chiar Livia Stanciu, fostul preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, participa la astfel de momente, povesteşte Gigi Becali.

Potrivit lui Gigi Becali, şi Livia Stanciu, fost preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), era o prezenţă constantă la petrecerile lui Gabriel Oprea.

"E un moment în care toată lumea trebuie să spună adevărul, e un moment propice. Am spus că s-ar putea să mai apară surprize. E o încrengătură mult mai adâncă decât ce am văzut acasă la Oprea. Sunt lucruri mult mai grave. Grupul de la Cluj er prezent doar prin reprezentanţi ca Dîncu sau domnul Ioan Rus. Kovesi mergea acasă la Rus, eu aşa am primit informaţii", a declarat Dan Andronic.

Anterior, Dan Andronic a scris că, în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009, cei doi oficiali - Coldea și Kovesi - şi alte persoane cu funcţii importante s-au întâlnit acasă la Gabriel Oprea şi au sărbătorit că "au câştigat alegerile pentru Băsescu".

Citiți și Scandalul fraudării alegerilor din 2009 ajunge în Parlament. Kovesi, Coldea și Maior, audiați

Parlamentul va verifica modul în care a fost organizat scrutinul şi cum s-a decis viitorul preşedinte al României. 

Băsescu: Dacă Kovesi și Coldea mă implicau, le umpleam botul de sânge, pe loc

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close