Antena 3 CNN Actualitate Justiție Adrian Ursu, despre aglomerația de la DNA: :"Procurorii trebuie să demonstreze că se lucrează. Uite, nici nu mai e loc de atâția clienți"

Adrian Ursu, despre aglomerația de la DNA: :"Procurorii trebuie să demonstreze că se lucrează. Uite, nici nu mai e loc de atâția clienți"

Adrian Ursu, despre aglomerația de la DNA: :"Procurorii trebuie să demonstreze că se lucrează. Uite, nici nu mai e loc de atâția clienți"
13 Iun 2016   •   17:14

Aglomerația de luni dimineață, de la sediul DNA, a fost imaginea zilei, comentată și discutată mai ales în mediul online.

Aglomerația, conform purtătorului de cuvânt al DNA, a fost o coincidență, mai multe persoane fiind chemate la declarații la ora 10:00.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de luni a emisiunii 100 de minute, realizată de Alessandra Stoicescu.

Adrian Ursu a opinat că acțiunea a fost gândită special, pentru a demonstra cât de ocupați sunt procurorii.

Am văzut astăzi cele mai ridicole construcții și comparații. Am văzut că multă lume face comparație cu cozile de pe vremea lui CEaușescu, cei mai mulți probabil neavând idee despre ce era vorba. Ce să vezi, tocmai veniseră niște mesaje către DNA, de pildă către doamna Kovesi, să o lase mai încet cu presiunile la adresa CCR. Având în vedere că acțiunile DNA și-au mai pierdut din vlagă, oamenii care au trecut pe acolo stau liniștiți acasă acum, trebuia să demonstreze că se lucrează. Uite, nici nu mai au loc să intre de clienți ce avem noi. Dacă lumea a zis să aplaudăm, e treaba lor.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close