Antena 3 Actualitate Justiție AMR: Judecătorii care au achitat-o pe Mariana Rarinca, supuşi unor abuzuri

AMR: Judecătorii care au achitat-o pe Mariana Rarinca, supuşi unor abuzuri

20 Dec 2015   •   21:16
AMR: Judecătorii care au achitat-o pe Mariana Rarinca, supuşi unor abuzuri

Asociatia Magistratilor din Romania a inaintat Consiliului Superior al Magistraturii o cerere de interventie principala si o cerere de interventie accesorie in favoarea judecatorilor Risantea Gagescu si Damian Dolache de la Curtea de Apel Bucuresti in cauza aflata pe masa Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din CSM, avand ca obiect actiunea disciplinara indreptata impotriva celor doi magistrati pentru decizia de a o achita definitiv pe Mariana Rarinca, pensionara acuzata de sefa ICCJ, Livia Stanciu, de santaj.

Actiunea Asociatiei conduse de judecatoarea Gabriela Baltag (foto) este motivata de necesitatea apararii principiilor pe care se sprijina activitatea AMR si a apararilor convergente ale judecatorilor CAB Risantea Gagescu si Damian Dolache, in conditiile in care, in aceasta cauza, sustine AMR, Inspectia Judiciara si-a depasit cu mult competentele, "transformandu-se intr-o adevarata instanta de control, or si mai rau intr-o suprainstanta nationala".

Continuarea, pe luju.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close