Antena 3 CNN Actualitate Justiție Anca Mireanu, atac dur la Ministrul Muncii, cu privire la legea pensiilor : „Lia Olguța Vasilescu pare că face din nou o ciorbă legislativă exact așa cum a fost și cu legea salarizării”

Anca Mireanu, atac dur la Ministrul Muncii, cu privire la legea pensiilor : „Lia Olguța Vasilescu pare că face din nou o ciorbă legislativă exact așa cum a fost și cu legea salarizării”

Anca Mireanu, atac dur la Ministrul Muncii, cu privire la legea pensiilor : „Lia Olguța Vasilescu pare că face din nou o ciorbă legislativă exact așa cum a fost și cu legea salarizării”
Sursa foto: FOTO: Captură Antena 3/ Anca Mireanu
19 Sep 2017   •   21:06

Cel mai așteptat proiect de lege care trebuie sa facă dreptate în sistemul de pensii, se pare că este și unul controversat. 

Președinta PSnews, Anca Mireanu, a reacționat dur în cadrul emisiunii  „Punctul de Întâlnire ” de la Antena 3, cu privire la legea pensiilor propusă de Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

 „Îngrijorarea mea este că doamna Vasilescu pare că face din nou o ciorbă legislativă exact așa cum a fost și cu legea salarizării . A spus că după ce vom face proiectul vom face și calculele financiare. Bănuiesc că calculele financiare au fost făcute deja înainte, pentru că după aia iar venim și zicem că nu avem bani și trebuiesă luăm de acolo și de acolo”, a spus Anca Mireanu.

Mai mult, președinta PSnews și-a arătat îngrijorarea cu privire la faptul că această lege este așteptată de un număr foarte mare de oameni și nu crede că e ca prin acest proiect legislativ se va rezolva mare lucru.

 „Aruncă din nou manușa pe cea mai sensibilă  problemă a guvernării dat fiind faptul că există o plajă foarte largă de așteptare un număr foarte mare de oameni. Cât se va reuși să facă? Sunt milioane de oameni în momentul de față care cred în ceea ce spune doamna Vasilescu. Probabil că doamna Olguța Vasilescu știe că se apropie o evaluare în propriul partid și îi este teamă să nu pățească ce s-a întâmplat mai devreme cu domnul Grindeanu” , a subliniat Anca Mireanu.

 

 

×
Parteneri
Primele imagini cu Regele Charles la picnicul de la Valea Zălanului
x close