Antena 3 CNN Actualitate Justiție Avocatul Liei Olguța Vasilescu: Nu puteam rămâne la nesfârșit în tăcere

Avocatul Liei Olguța Vasilescu: Nu puteam rămâne la nesfârșit în tăcere

Avocatul Liei Olguța Vasilescu: Nu puteam rămâne la nesfârșit în tăcere
16 Aug 2016   •   16:47

Avocatul Liei Olguța Vasilescu, Alexandru Chiciu, a vorbit la Antena 3, într-o intervenție telefonică în emisiunea ”100 de minute”, despre decizia instanței de a respinge solicitarea DNA de a o plasa pe clienta sa sub control judiciar.

”Să facem o distincție, am spus-o și astăzi, cred că trebuie să existe un set de reguli aplicabile tuturor participanților la procesul penal. Ce este particular în cazul acestei spețe este că din aprilie 2016 și până în iunie 2016, apărarea doamnei Olguța Vasilescu, noi am tăcut. Asalturile au fost repetate, acest lucru nu putea rămâne la nesfârșit în tăcere. Iată că astăzi a existat o a doua soluție favorabilă” a spus Alexandru Chiciu.

Între Lia Olguța Vasilescu și denunțătorul din dosar au existat schimburi acide de replici, iar denunțătorul a atacat-o folosind uneori un limbaj suburban. Reprezentanții legali ai Primarului din Craiova spune că finalitatea acestor schimburi va fi determinată de instanță.

”N-aș vrea ca noi să continuăm acest schimb de replici pe Facebook. Judecătorii sunt cei care trebuie să analizeze manifestările acestei persoane. Acest schimb de replici trebuie să înceteze și să începem demersurile în instanță” a mai spus Alexandru Chiciu


 

×
Parteneri
Horoscop Echinocțiul de toamnă 2023: Succes şi provocări
x close