Antena 3 CNN Actualitate Justiție Bărbat din Vaslui, arestat după ce şi-a violat fiica

Bărbat din Vaslui, arestat după ce şi-a violat fiica

Bărbat din Vaslui, arestat după ce şi-a violat fiica
14 Mar 2016   •   12:29

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna vasluiană Deleni a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 11 ani, anunţă Jurnalul Naţional.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pe data de 11 martie, angajaţii unui centru de ocrotire din municipiul Vaslui au făcut o sesizare cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, beneficiară a centrului, ar fi fost victima unei infracţiuni la viaţa sexuală, faptă comisă de tatăl său.

'Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 1 Vaslui au stabilit că cele sesizate se confirmă, fapta fiind săvârşită în luna ianuarie 2016, în momentul în care minora se afla la locuinţa părinţilor', a declarat luni responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Ştefan Sofronie.

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Deleni a fost reţinut şi, ulterior, prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close