x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ce se întâmplă acum la DNA Ploiești. Andreea Cosma a făcut anunțul

de 12 Feb 2018   •   12:30
Ce se întâmplă acum la DNA Ploiești. Andreea Cosma a făcut anunțul 16

Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, cel care a făcut publice duminică seara înregistări de la DNA cu fabricarea şi plantarea de probe false în dosare, solicită procurorului general şi Inspecţiei Judiciare să intervină pentru a preveni distrugerea probelor la DNA Ploieşti. Potrivit acesteia, mai mulţi martori protejaţi au fost chemaţi deja la DNA, imediat după înregistrările de duminică seara.

"Cer Procurorului General sa actioneze de urgenta si sa opreasca distrugerea probelor care ii incrimineaza pe Onea si pe Portocala. Astazi, la ora 13.00, mai multi martori protejati folositi pentru plantarea si fabricarea de probe false au fost chemati la DNA Ploiesti. O sa vedeti in inregistrarile urmatoare ce dosare au mai fost falsificate", a declarat Andreea Cosma.

”Toată lumea vorbește de înregistrări, nimeni de probele pe care le-am prezentat. Era bine ca doamna Kovesi în primul rând să se dezică și să facă cercetări. Eu nu am vorbit de doamna Kovesi, am vorbit de ce spuneau Negulescu și Onea. Urmează noi dezvăluiri, nu se opresc aici. Ar fi mai bine să se dezică de ei și să-i suspende din funcție. Sunt mai multe dosare penale în care s-au folosit aceleași metode. Folosirea martorilor cu identitate protejată care să scrie lucruri nereale împotriva altor oameni” a spus Andreea Cosma la Antena 3. 

sati