Antena 3 Actualitate Justiție Clanul Ştoacă, anihilat de Poliţia Antidrog în Bucureşti. 15 traficanţi au fost reţinuţi

Clanul Ştoacă, anihilat de Poliţia Antidrog în Bucureşti. 15 traficanţi au fost reţinuţi

de Georgiana Adam    |    21 Mar 2021   •   13:59
Clanul Ştoacă, anihilat de Poliţia Antidrog în Bucureşti. 15 traficanţi au fost reţinuţi
Sursa foto: Hepta

Operațiune de anvergură a avut loc în Bucureşti pentru destructurarea clanului Ştoacă, supranumit "stăpânul cartierelor Ferentari și Rahova". 15 traficanți au fost reținuți, după sute de ore de filaj și misiuni sub acoperire.

Cele două clanuri 'Cocalarii' și Ştoacă sunt vânate de mulți ani de polițiști și acuzate că au transformat unele zone din Bucureşti în adevărate puncte roșii de distribuție a drogurilor.

Au fost mai multe operațiuni majore împotriva traficanților de droguri în 2003, 2008, 2012, 2018 și 2020, dar de fiecare dată rețelele au avut capacitatea de a se adapta după arestarea unor membri.

Clanul Ştoacă, anihilat de Poliţia Antidrog în Bucureşti

Clanul Ştoacă la dat de furcă polițiștilor pentru că este foarte bine organizat. Surse din poliție spun că este unul dintre cele mai periculoase din Capitală, readaptându-se mereu când a apărut o oportunitate de câștig.

Ce arsenal au descoperit Poliţiştii Antidrog

Potrivit anchetatorilor, clanul Ştoacă acționează după tiparul mafioților italieni. Liderii și-au instruit copiii și nepoții să continue afacerile de familie și să respecte legea tăcerii și relațiile cu celelalte grupări, privind delimitarea teritoriilor pe care le administreză.

15 traficanţi de droguri au fost reţinuţi

Operațiunea Poliţiei Abtidrog s-a finalizat cu 10 percheziții efectuate în Sectoarele 4 şi 5 din Bucureşti. La descinderi, Polițiștii au găsit 40 de consumatori care veniseră să-şi ia doza zilnică, dar și liste cu stocurile și liste cu livrările de droguri, liste cu datornici, seringi cu heroină pregătită pentru consum.

×
Subiecte în articol: Clanul Ştoacă Poliţia Antidrog

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close