Antena 3 CNN Actualitate Justiție Cristi Borcea, condamnat la alți șapte ani și zece luni de închisoare

Cristi Borcea, condamnat la alți șapte ani și zece luni de închisoare

Cristi Borcea, condamnat la alți șapte ani și zece luni de închisoare
24 Noi 2016   •   23:17

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat joi de Curtea de Apel Bucureşti la 7 ani şi 4 luni închisoare, iar fratele său Victor Becali la 5 ani şi 8 luni închisoare, în dosarul în care sunt acuzaţi că au mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu.

În acelaşi dosar, Cristian Borcea, fost preşedinte executiv al clubului de fotbal Dinamo, a fost condamnat la 7 ani şi 10 luni închisoare, iar Geanina Terceanu a primit 5 ani şi 6 luni.

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 195.000 euro de la Geanina Terceanu, banii reprezentând mita primită de aceasta.

În plus, avocatul George-Antonie Iorgovan a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii, iar avocatul Daniel-Costel Petre a primit un an cu executare, ambii fiind acuzaţi de mărturie mincinoasă.

Potrivit deciziei CAB, Ioan şi Victor Becali au primit câte 3 ani închisoare pentru dare de mită, pedepse contopite cu cele din dosarul transferurilor, iar în final ei vor avea de executat 7 ani şi 4 luni, respectiv 5 ani şi 8 luni închisoare. În cazul lui Ioan Becali, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au dispus şi anularea deciziei prin care a fost eliberat condiţionat.

De asemenea, Cristian Borcea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni pentru dare de mită, pedeapsă contopită cu cea din dosarul transferurilor, rezultând 7 ani şi 10 luni.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel Cristi Borcea
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close