Antena 3 Actualitate Justiție Cum îi teroriza Mircea Govor, baron PSD, pe primarii din Satu Mare cu şantaje

Cum îi teroriza Mircea Govor, baron PSD, pe primarii din Satu Mare cu şantaje

24 Dec 2015   •   16:23
Cum îi teroriza Mircea Govor, baron PSD, pe primarii din Satu Mare cu şantaje

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, arestat preventiv, ar fi şantajat mai mulţi şefi de instituţii deconcentrate şi primari pentru ca firmele pe care le controla să câştige licitaţii în judeţ. Cine nu se conforma devenea ţinta unor aşa-zise dezvăluiri compromiţătoare în presa locală, controlată de baronul PSD, scrie adevarul.ro.

Mircea Govor îşi va petrece Sărbătorile în arestul Poliţiei. Asta după ce, miercuri, Curtea Supremă a admis contestaţia procurorilor DNA la decizia de a-l plasa în arest la domiciliu pe baronul PSD. Şi Govor făcuse contestaţie, cerând o măsură preventivă mai blândă. În acelaşi dosar este urmărit penal deputatul PSD Andrei Dolineaschi, iar Liviu Dragnea, preşedintele PSD a fost audiat ca martor. Mircea Govor este acuzat de procurori de folosirea influenţei şi autorităţii funcţiei de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD şi pe aceea de vicepreşedinte al CJ Satu Mare în scopul dobândirii unui folos necuvenit. Între timp, noi date din dosarul lui Mircea Govor ies la iveală. Vicepreşedintele CJ Satu Mare ar fi şantajat mai mulţi şefi de instituţii, primari şi patroni de firme pentru ca firmele controlate de el prin interpuşi să câştige contracte.

Mai multe, pe adevarul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close